Microglia and Fibromyalgia: How our Brains may be the key to Fibromyalgia

You may also like...

2 Responses

  1. Rian Rupsam says:

    Beste mensen ik ben naar een eerder geplaatst stuk van jullie . Daar was een foto bij geplaatst van een been met voet.Het ging o.a. over vocht , jeuk, hartklachten en veel meer wat precies bij mijn beeld overeenkwam. Ik heb het opgeslagen maar kan het nergens vinden en ik word maar met een kluitje in het riet gestuurd.Het is geplaatst volgens mij op 12 – 13 of 14 maart op FB. Doordat ik nogal veel pijn had keek ik niet elke dag. Ik zou heel gelukkig zijn als jullie mij konden helpen hiermee.

  2. Norma Jean Bellanger says:

    When you live with the pain I live with everyday of your life then you can tell me it’s in my head. Don’t try to tell me that’s in my head. The pain is real and hurts constantly. So, if you don’t have it don’t talk about it. Cause you have no clue what I go through everyday of my life. If you don’t walk my shoe’s you have no idea. The pain. none

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *